Make UpMakeup Tips για φλογερούς Λέοντες!

Makeup Tips για φλογερούς Λέοντες!

makeup για Λέοντες

Από 22 Ιουλίου έως 22 Αυγούστου είναι η εποχή του πιο καλοκαιρινού ζωδίου. O καυτός καλοκαιρινός ήλιος φέρνει τον Αύγουστο και μαζί του έρχονται τα top tips makeup για Λέοντες!

Leo Celebrities:

Λαμπεροί Λέοντες!

Κυβερνώμενες από τον ήλιο, Λιονταρίνες μου είστε ο ορισμός της ενέργειας και της λάμψης! Ως βασίλισσες του καλοκαιριού, το ηγετικό σας προφίλ ενισχύεται με τα φωτεινά shimmery make up looks! Η χρυσή λάμψη είναι το κλειδί για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις. Δοκίμασε έντονο gold highlighter στα μάτια, στα μάγουλα και στα κόκκαλα του προσώπου σου! Προτίμησε χρυσές μπρονζέ σκιές για να αποδώσεις στο μέγιστο τη χρυσή σου λάμψη!

Sunset Look

Ένα λαμπερό πρόσωπο τονίζεται φυσικά με χρώματα του ηλιοβασιλέματος. Φόρεσε έντονα χρώματα στα χείλη όπως για παράδειγμα ένα πορτοκαλί lip gloss για να πετύχεις τα απόλυτα orange lips! Είναι ο κατάλληλος συνδυασμός για early drinks την ώρα του ηλιοβασιλέματος. Για τα χείλη δοκίμασε επίσης τον συνδυασμό κοραλλί με λαμπερό κόκκινο, ακόμη και σε μορφή Ombre! Τα πορτοκαλί χείλη απογειώνονται με peachy ρουζ στα μήλα! Εάν θες να πας την εμφάνιση σου ένα βήμα παραπέρα φώτισε τα μάτια σου με πορτοκαλί και χρυσαφένιες σκιές! Με τη Λιονταρίνα η δημιουργικότητα βαράει κόκκινο! Για αυτό προτίμησε ένα έντονο smokey eye όχι όμως με τις κλασσικές τάσεις black and white. Αντ’ αυτού χρησιμοποίησε sunset color σκιές. Αυτή η εμφάνιση θα σε συνοδεύσει από το πρωί έως το βράδυ.

Sunkissed Skin

Φλογερέ Λέον η ηλιοκαμένη επιδερμίδα είναι το στοιχείο σου! Τι και αν δε πρόλαβες να ροδοκοκκινίσεις από τον ήλιο, με μπόλικο bronzer θα πετύχεις την πολυπόθητη εμφάνιση που επιζητάς! Μπορείς να προσθέσεις και να συνδυάσεις ένα highlighter σε χρυσούς τόνους ή αλλιώς μία φωτεινή βάση για ένα λαμπερό Sunkissed Look.

Εσύ ποιο Make Up Look έχεις λατρέψει φέτος το καλοκαίρι; Δοκίμασε τα tips makeup για Λέοντες και δημιούργησε λαμπερές καλοκαιρινές εμφανίσεις.