Make UpHow to wear the Barbie Look better than Barbie!

How to wear the Barbie Look better than Barbie!

barbie look

Από τις super τάσεις του καλοκαιριού δε θα μπορούσε να λείπει το Barbie Look, μιας και πρόσφατα έγινε και η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας Barbie, στο Λος Άντζελες. Οι  καλεσμένοι της ταινίας μαγνήτισαν τα βλέμματα, όλοι ντυμένοι στα ροζ! Διάβασε το παρακάτω άρθρο και μάθε πως να πετύχεις το girly καλοκαιρινό Barbie Look.

Eyes: Barbie Edition!

Για να πετύχεις το συγκεκριμένο makeup Look δε θα μπορούσε από τη χρωματική σου παλέτα να λείψει το ένα και μοναδικό Barbie χρώμα, το ροζ! Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πιο απαλές pastel pink αποχρώσεις όπως το baby pink ή πιο έντονες όπως το φούξια. Εφάρμοσε στο καπάκι τη ροζ σκιά σου με ένα αφράτο σταθερό πινέλο. Το ίδιο χρώμα εφάρμοσε το και στην εσωτερική κάτω κόγχη του ματιού σου.

White on Pink!

Για ένα λαμπερό φινίρισμα στα μάτια επίλεξε λευκή στρασένια σκιά στην εσωτερική κόγχη του ματιού ώστε, να ανοίξει το βλέμμα σου. Επίσης για πιο φωτεινή όψη μπορείς να εφαρμόσεις λευκό η μπεζ μολύβι στο εσωτερικό του ματιού σου.

barbie makeup
pink look

Barbie Cat Eye!

Μπορείς επίσης να σχηματίσεις ένα ελαφρύ cat eye look. Στην εξωτερική γωνία του ματιού σου με τη βοήθεια ενός κοφτού πινέλου πρόσθεσε σκιά μαύρου χρώματος. Ολοκλήρωσε τα μάτια σου με μερικές στρώσεις μάσκαρα για να προσθέσεις διάσταση και όγκο!

barbie look

Glossy pink lips!

barbie makeup

Για να πετύχεις το απόλυτο Barbie Look δε θα μπορούσε να λείπει το ροζ στα χείλη σου. Ανάδειξε τα χείλη σου στο φυσικό τους μέγεθος με ένα αστραφτερό φούξια lip gloss  για λάμψη και φρεσκάδα! Εάν θέλεις πιο cute χείλη σε ήπιους pink τόνους δοκίμασε ένα απαλό ροζ lip gloss

Και αν θέλεις να πετύχεις το απόλυτο Barbie Look σε όλη σου την εμφάνιση φόρεσε ένα total pink outfit ή ένα μαύρο καλοκαιρινό φόρεμα για να κάνεις την ανατροπή!