Make UpCoconut latte lips
latte lips

Νοσταλγώντας τις ένδοξες εποχές των 90’s κάνουμε ένα σύντομο throwback στην πιο hot make up τάση της εποχής! Μάθε τώρα όλα τα μυστικά των αυθεντικών Coconut latte lips!

Coconut latte lips= Party!

Λόγος γίνεται φυσικά για την πιο hot τάση στα χείλη στις προηγούμενες δεκαετίες! Ένα καφέ μολύβι χειλιών μαζί με ένα nude κραγιόν είναι αρκετά για να πετύχεις το πολυπόθητο make up look των disco! To iconic look των Spice Girls ήταν απόλυτα glossy με μία αίσθηση διχρωμίας! Δώσε πολλή έμφαση στα σημεία κλειδιά!

Επίλεξε το κατάλληλο μολύβι!

Τα Coconut latte lips είναι καθηλωτικά και ταυτόχρονα πολύ απλά για να τα πετύχεις. Το μυστικό είναι στην επιλογή του μολυβιού χειλιών! Επίλεξε το σωστό καφέ μολύβι χειλιών με μαλακή υφή. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσεις δώσεις μία αίσθηση ενσωμάτωσης με το υπόλοιπο χρώμα των χειλιών και το lipstick που θα εφαρμόσεις! Το μολύβι όμως πρέπει να είναι σταθερό ώστε να μη σου ξεφύγει από τα όρια.

Brown or what else?

Φυσικά το σκούρο καφέ μολύβι αποτελεί την καλύτερη επιλογή για να πετύχεις το iconic look των spice girls! Όμως, εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις ακόμη και μπορντό, κόκκινο στο χρώμα του κρασιού για αλλαγή! Για πιο πρωινές εμφανίσεις φυσικά το καφέ μολύβι μπορεί κάλλιστα να αντικατασταθεί με ένα σκούρο nude μολύβι σε μπεζ αποχρώσεις ή σάπιο μήλο.

Το σωστό lipliner!

Το μυστικό είναι να πατήσεις με το μολύβι ακριβώς στο περίγραμμα των χειλιών σου και να το σχεδιάσεις γύρω γύρω. Καλό θα ήταν να αποφύγεις να κάνεις overlining γιατί δεν θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μόλις λοιπόν κάνεις το περίγραμμα με το αγαπημένο σου μολύβι ήρθε η ώρα για το γέμισμα!

Lipstick!

Για το εσωτερικό των χειλιών η πιο safe επιλογή είναι ένα διάφανο lipstick ή διαφορετικά ένα nude κραγιόν για πιο σταθερό αποτέλεσμα. Εφάρμοσε το, στο εσωτερικό των χειλιών αλλά και λίγο επί του περιγράμματος. Με αυτό τον τρόπο θα πετύχεις το κατάλληλο χρωματικό blending!