HealthO Oκτώβρης είναι ροζ!

O Oκτώβρης είναι ροζ!

μήνας πρόληψης

Pretty in Pink Οctober!

Ένας ολόκληρος μήνας πρόληψης αφιερωμένος στην ενδυνάμωση για την προστασία της γυναίκας! Ο Οκτώβριος αποτελεί μια υπενθύμιση για όλες τις γυναίκες ενάντια στον καρκίνο του μαστού! Είναι η ευκαιρία σου να φορέσεις το ροζ και να γιορτάσεις κάθε ημέρα με φωτεινά make up looks την προστασία του σώματος σου! 

Pink color at its finest!

Η ροζ κορδέλα σε συνοδεύει σε όλες τις εμφανίσεις σου για να θυμάσαι να προστατεύεις πρώτα από όλα εσένα! Δε θα μπορούσε να λείπει το χρώμα και από το πρόσωπο σου! Παίξε με τα μολύβια ματιών και τις γραμμές eyeliner και γιόρτασε την πρόληψη! Δημιούργησε ροζ γραμμές στα μάτια με τη βοήθεια ενός μαλακού μολυβιού ματιών ή και σταθερού eyeliner πινέλου. Μπορείς να εφαρμόσεις απλώς ροζ eyeliner! Όμως για πιο playful make up looks δοκίμασε να κάνεις τα μάτια σου να μοιάζουν με το pink ribbon! Ξεκίνα με ένα ροζ μολύβι ματιών και σχεδίασε ένα περίγραμμα κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων σου πάνω και κάτω. Στην εξωτερική κόγχη του ματιού δημιούργησε στη προέκταση των γραμμών μισό Χ.

μήνας ροζ eyeliner
ροζ μακιγιάζ πρόληψης

Pink on red!

Ανατρεπτικό, φωτεινό και μοναδικό το νέο pink on red look! Δοκίμασε το κυρίως σε βραδινές εμφανίσεις. Πρωταγωνιστικό ρόλο φυσικά παίζουν τα μάτια και οι αποχρώσεις του ροζ.

Μη φοβηθείς να χρησιμοποιήσεις τις σκιές κατά μήκος τόσο του κάτω όσο και του άνω βλεφάρου. Γέμισε δηλαδή το άνω βλέφαρο με ροζ σκιά σε όλο το κινούμενο καπάκι του ματιού.

Στη συνέχεια σχημάτισε μία νοερή γραμμή που θα αγκαλιάζει τη κάτω σειρά των βλεφαρίδων σου.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ακόμη και φούξια. 

Εφάρμοσε στο πρόσωπο σου απλώς μία BB Cream με μεσαία κάλυψη. Ο καμβάς του προσώπου σου πρέπει να μην είναι έντονος. Έτσι θα συνδυαστούν αρμονικά τα μάτια με τα χείλη. Ολοκλήρωσε το pink on red look φυσικά με κατακόκκινο κραγιόν.

Και μην ξεχνάς η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία. Εξετάσου και μην ξεχνάς τα ραντεβού με τον γιατρό σου.