Make UpFix your skin!
fixing spray

Νιώθεις ότι το make up σου υποχωρεί εύκολα; Σου έχω τον τρόπο να δώσεις διάρκεια και ταυτόχρονα λάμψη στο μακιγιάζ του προσώπου σου. Έτσι θα είσαι φωτεινή όλες τις ώρες της ημέρας. Ο τρόπος για να το πετύχεις είναι πολύ εύκολος. Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις το Fixing spray και το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει!

Σταθεροποίησε το make up σου!

Το Fixing spray είναι εδώ για να σετάρει το look σου κατά τη διάρκεια της ημέρας. Για αρχή θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με το κλασσικό Fixing Spray. Ενώ για πιο λαμπερές εμφανίσεις χρησιμοποίησε το Dazzle Fixing Spray. Ξέχνα το ρουζ που έφυγε από το μάγουλο σου επειδή στηρίχτηκες με το χέρι σου ή την μάσκαρα που υποχώρησε από τα μάτια επειδή φύσηξε έντονα και δάκρυσες.  Ξέχνα επίσης και τις σκιές που χρησιμοποιήσεις το πρωί και μόλις λίγες ώρες μετά υποχώρησαν λόγω της ζέστης και του ιδρώτα!

fixing your makeup

Πως να το χρησιμοποιήσεις;

makeup spray

Κράτησε με το χέρι σου το σπρέι σε απόσταση δέκα εκατοστών από το πρόσωπο. Κλείσε τα μάτια σου και ψέκασε μία φορά κυκλικά ώστε να βεβαιωθείς ότι έγινε πλήρης εφαρμογή σε όλα τα σημεία του προσώπου σου. Ξεκίνα με ένα ψέκασμα πριν την εφαρμογή make up. Κατά τη διάρκεια του make up μπορείς να ψεκάσεις μετά την εφαρμογή του foundation, του concealer και του ρουζ. Το βασικό ατού του Fixing Spray είναι ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του make up αλλά και μέσα στην ημέρα. Έτσι μην ξεχάσεις να το έχεις  πάντα στη τσάντα σου για μία σύντομη δόση λάμψης και σταθερότητας.

Πως να διαλέξεις το ιδανικό Spray;

Να είσαι προσεκτική στην επιλογή του προϊόντος καθώς συχνά πολλά σπρέι σεταρίσματος μπορεί να σου δώσουν μία βαριά και σκληρή αίσθηση. Προτίμησε ένα  Fixing Spray πλούσιο σε Βιταμίνη C. Η ανάλαφρη σύσταση του θα θρέψει το πρόσωπο σου και θα προσφέρει το επιθυμητό σταθερό αποτέλεσμα γεμάτο φρεσκάδα!

Δοκίμασε το κι εσύ και είμαι σίγουρη ότι θα γίνει ο “σταθερός” σου σύμμαχος για τέλειο makeup!