BeautyKeep your skin & the planet clean!

Keep your skin & the planet clean!

makeup pads

Εάν χρησιμοποιείς μικυλλιακό νερό ή toner στη καθημερινή ρουτίνα καθαρισμού και περιποίησης του προσώπου σου τότε αυτό το άρθρο είναι για σένα! Είναι απολύτως βέβαιο ότι χιλιάδες βαμβακερά makeup pads έχουν καταλήξει στα σκουπίδια με χρόνο ζωής μόλις μερικά δευτερόλεπτα, έκαστο. Σου έχω τη λύση! Υιοθέτησε μια πιο υπεύθυνη στάση απέναντι στο περιβάλλον και τη διαχείριση της σπατάλης με τα επαναχρησιμοποιούμενα makeup pads.

How to use?

Οι επαναχρησιμοποιούμενοι υφασμάτινοι δίσκοι αφαίρεσης του καθημερινού μακιγιάζ από σήμερα γίνονται το must στο τσαντάκι των καλλυντικών σου! Πως να τους χρησιμοποιήσεις; Πολύ απλά εφάρμοσε λίγη ποσότητα του υγρού καθαριστικού και των προϊόντων ντεμακιγιάζ σου επάνω στο υφασμάτινο pad. Ξεκίνα με απαλές κινήσεις να κάνεις απαλό μασάζ στην επιδερμίδα σου. Τα υφασμάτινα make up remover pads μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για την αφαίρεση του make up στα μάτια σου καθώς δεν αφήνουν υπολείμματα από μάσκαρα και έχουν καλύτερο αποτέλεσμα!

makeup pads

100% Natural

Καθαρή συνείδηση και επιδερμίδα! Τα υφασμάτινα make up remover pads είναι vegan και η κατασκευή τους αποτελείται από πηγές 100% ανακυκλωμένων υλικών και ίνες μπαμπού. Απόλυτα βιώσιμο και ανθεκτικό υλικό, η ίνα μπαμπού υπόσχεται δεκάδες χρήσεις του ίδιου μόλις makeup pad!

Stop the Waste!

Ενώ οι βαμβακεροί δίσκοι αφαίρεσης μακιγιάζ σίγουρα είναι πολύ πιο φιλικοί στο περιβάλλον από τα μαντηλάκια καθαρισμού προσώπου, το να αυξάνεις ραγδαία τη χρήση τους με αμέτρητα βαμβακερά πανάκια στα σκουπίδια, δεν αποτελεί τη λύση καθώς αφήνει αρνητικό αντίκτυπο στη προστασία του περιβάλλοντος. Γι’ αυτό αγαπάμε τα υφασμάτινα make up remover pads τα οποία όχι μόνο αποτελούν μία εναλλακτική βιώσιμη λύση αλλά σου γλιτώνουν και πολλά χρήματα!

Reusable...Why not?

Πες αντίο στη τεράστια σπατάλη! Επίλεξε τα επαναχρησιμοποιούμενα υφασμάτινα make up removers pads και κάνε τώρα την αλλαγή. Έπειτα από κάθε χρήση μπορείς να πλένεις τα pads «στο χέρι» με λίγο σαπούνι χεριών και να τα αφήνεις να στεγνώσουν πριν την επόμενη χρήση. Για πιο βαθύ καθαρισμό των pads πλύνε τα στο πλυντήριο μία φορά την εβδομάδα. Διαρκούν έως και 1.000 πλύσεις και δημιουργούν μηδενικά υπολείμματα βαμβακιού.

Μπορείς να επιλέξεις και προϊόντα ντεμακιγιάζ φιλικά προς το δέρμα και το περιβάλλον. Η επιδερμίδα σου αλλά και ο πλανήτης θα σε ευγνωμονούν.