BeautyGet ready to impress: Date night look

Get ready to impress: Date night look

date night look

Ήρθε η στιγμή σου να εντυπωσιάσεις στο επόμενο ραντεβού! Μην χάσεις την ευκαιρία και μάθε όλες τα μυστικά για τέλειο Date night look!

French Riviera Face Trend!

Dinner Time σε ένα καλοκαιρινό εστιατόριο και αναρωτιέσαι τι μακιγιάζ να προτιμήσεις; To make up look εμπνευσμένο από τη Γαλλική Ριβιέρα σου δίνει έναν αέρα ανάλαφρο και σε μεταφέρει στις μυθικές παραλίες του Saint-Tropez και στα πολυσύχναστα σοκάκια των Καννών. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να εφαρμόσεις έντονο bronzer στο πρόσωπο σου για να πετύχεις μία ηλιοκαμένη εμφάνιση! Χρησιμοποίησε καφέ mat σκιές στα μάτια σου. Στα χείλη προτίμησε έντονο σκούρο κραγιόν για το απόλυτο French Riviera Face Trend. Ιδανικά προτίμησε αυτό το look για μία βόλτα και ένα γεύμα θαλασσινών σε μία Μαρίνα ή μία παραθαλάσσια γειτονιά.

date look

Reverse cat eye!

Έχετε απόψε ραντεβού για ποτό ή μήπως έχετε κλείσει εισιτήρια για την αγαπημένη σας συναυλία; Μη διστάσεις τότε να εντυπωσιάσεις με την εμφάνιση σου διαλέγοντας ένα άκρως ανατρεπτικό make up look. Λόγος γίνεται για το Reverse cat eye! Εάν βαρέθηκες τα κλασσικά smokey eyes η συγκεκριμένη επιλογή είναι ότι πρέπει. Η διαδικασία για να πετύχεις το ανεστραμμένο βλέμμα γάτας είναι απλή. Δώσε extra διάσταση στο άνω βλέφαρο εφαρμόζοντας γκρι σκιά στο καπάκι. Επίλεξε ένα σκούρο καφέ η λαδί μολύβι ματιών και ξεκίνα να σχεδιάζεις την γραμμή eyeliner επάνω στη γραμμή των κάτω βλεφαρίδων. Ξεκίνα από την εσωτερική κόγχη του ματιού και συνέχισε προς τα έξω σχεδιάζοντας μία γραμμή με ανοδική πορεία. Το μολύβι πρέπει να εφαρμόζεται σχεδόν μέσα στο μάτι. Γι’αυτό το λόγο είναι απαραίτητο να έχει μαλακή υφή και να είναι vegan ώστε να αποφύγεις ερεθισμούς που θα σε επιβαρύνουν.

date night
date makeup

Βραδινό δείπνο, συναυλία ή ποτάκια στο αγαπημένο σας στέκι! Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας ετοιμάσου να τον εντυπωσιάσεις με το ακαταμάχητο date night look σου.