Feel nude now: Τα τέλεια χείλη

TipsFeel nude now: Τα τέλεια χείλη

Feel nude now: Τα τέλεια χείλη

Μακιγιάζ tips καστανά μαλλιά nude χείλια

Nude χείλη: Κάν’ τα δικά σου

Ένα nude κραγιόν είναι η πιο safe επιλογή για ένα φίνο και σικάτο αποτέλεσμα. Τα nude χείλη παραμένουν πάντα στις τάσεις και αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά όλων των γυναικών με τον πιο κομψό τρόπο.

Επιλογή χρώματος

Το βασικότερο βήμα είναι να βρεις το σωστό nude με βάση την απόχρωση της επιδερμίδας σου. Ιδανικότερη επιλογή για τις ανοιχτόχρωμες είναι σε ροζ – nude τόνους, για να φωτίσεις και να τονώσεις την επιδερμίδα. Ενώ μια σκουρόχρωμη θα ήταν καλύτερη με μια πιο ροδακινί ή χρυσομπέζ απόχρωση, κάνει το δέρμα να φαίνεται λιγότερο θαμπό δίνοντας του περισσότερη ζεστασιά.

Απολέπιση και ενυδάτωση

Αμέσως μετά έρχεται η απολέπιση σε συνδυασμό με μια καλή ενυδάτωση. Κανείς δε θέλει να βλέπει ταλαιπωρημένα και ξηρά χείλη. Ένα απαλό scrub και ένα lip balm θα προετοιμάσουν τα χείλη για ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Lip liner

Αγάπα τα lip liners. Όλα τα nude κραγιόν χρειάζονται ένα περίγραμμα και αυτό δεν πρέπει να το ξεχάσεις ΠΟΤΕ! Θα δεις πως βοηθάει τα χείλη στο να φαίνονται καλοσχηματισμένα και πιο κομψά.

Λάμψη

Αυτό που θα απογειώσει το αποτέλεσμα είναι ένα ροδαλό lip gloss στο κέντρο των χειλιών. Θα σου δώσει ένα φυσικό όγκο και ταυτόχρονα ένα πιο ζεστό και λαμπερό αποτέλεσμα.

Συνδύασε τα nude χείλη μ’ ένα έντονο smokey σε μια βραδινή έξοδο ή ένα απαλό μακιγιάζ με καθαρό δέρμα για καθημερινές εμφανίσεις.