Make UpOnce upon a time in Venice: Λαμπερές εμφανίσεις στο 80ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Βενετία

Once upon a time in Venice: Λαμπερές εμφανίσεις στο 80ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Βενετία

Πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε το 80ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Βενετία. Όπως κάθε χρόνο, πέρα από συγκλονιστικές συμμετοχές κι εξέχουσες παρουσίες, δε γίνεται να περάσουν απαρατήρητες και οι λαμπερές εμφανίσεις των διασήμων στο κόκκινο χαλί. Εκτυφλωτικά looks, νέα trends σε μαλλιά και μακιγιάζ ήρθαν να ανανεώσουν τον beauty κόσμο και να μας χαρίσουν κοσμοπολίτικο και γεμάτο υψηλή αισθητική αέρα.

Καλοσχηματισμένα φρύδια

Είναι γεγονός πως στη φετινή διοργάνωση, αν όχι όλα, τα περισσότερα makeup looks ξεχώριζαν για τα καλοσχηματισμένα και σωστά τονισμένα φρύδια που αναδεικνύουν το κάδρο του προσώπου. Άλλοτε πιο λεπτά, άλλοτε πιο πυκνά, τα τονισμένα φρύδια είχαν την τιμητική τους φέτος, κάνοντας τις εκλεκτές παρουσίες να λάμπουν.

φρυδια

Winged eyeliner το δραματικό

Μία από τις πιο διαχρονικές τάσεις είναι το έντονο και καλοσχηματισμένο eyeliner σε κάθε του μορφή. Από το πιο λεπτό μέχρι το πιο winged και dramatic, το 80ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου κατακλείστηκε από ξεχωριστές, glamorous εμφανίσεις, αφού πολλές ήταν οι celebrities που επέλεξαν τη διαχρονική αυτή τάση στο μακιγιάζ τους, για να αναδείξουν τη θηλυκότητα και το εκρηκτικό τους ταπεραμέντο με ένα μόνο βλέμμα.

Λαμπερά ζυγωματικά και τολμηρά κοψίματα

Τα λαμπερά ζυγωματικά είναι αναπόσπαστο κομμάτι των glamorous εμφανίσεων των σταρ ειδικά όταν συνοδεύονται από τολμηρά κοψίματα-contouring που σμιλεύουν το σχήμα του προσώπου και σαγηνεύουν στο κόκκινο χαλί. Έντονες γωνίες και σωστά τονισμένα μήλα είχαν την τιμητική τους με τους makeup experts των διασήμων να τολμούν και να πετυχαίνουν το πιο must αποτέλεσμα για λάμψη και Βενετσιάνικη φινέτσα.

contour 2

Χείλη με άποψη

Για μία λαμπερή εμφάνιση δε χρειάζονται πολλά. Αυτοπεποίθηση και statement χείλη είναι αρκετά για να δώσουν αέρα λάμψης σε κάθε look και αυτό ακριβώς πέτυχαν όσες ηθοποιοί επέλεξαν να ξεχωρίσουν με τα πιο statement χείλη σε έντονο κόκκινο και σκούρο μπορντό, αφήνοντας το δικό τους λαμπερό στίγμα στον θεσμό τους φετινού Φεστιβάλ. Άλλες προτίμησαν να τονίσουν τη φυσική ομορφιά του προσώπου τους, φορώντας μια απαλή και άκρως γήινη βάση με τα κόκκινα χείλη τους να ξεχωρίζουν, ενώ άλλες διάλεξαν πιο τολμηρά looks με έντονα smokey eyes και σκούρα χείλη, για έξτρα δυναμική στο makeup look τους.

Φωτογραφία εξωφύλλου από www.labiennale.org