Make UpTime for Terra Cotta: Tips για ηλιοκαμένη όψη

Time for Terra Cotta: Tips για ηλιοκαμένη όψη

ηλιοκαμένη όψη

Terra Cotta. Το απόλυτο summer trend για ηλιοκαμένη όψη, αν και ξέρω ότι η αγάπη σου για αυτήν δεν κοιτά εποχές! Time for Terra Cotta και ανακάλυψε στο παρακάτω άρθρο όλα τα μυστικά που πρέπει να ξέρεις!

Πως να την εφαρμόσεις;

Χρησιμοποίησε την Terra Cotta για να ζεστάνεις την όψη σου. Ακολουθώντας τα παρακάτω μυστικά σίγουρα θα πετύχεις ένα golden sun-kissed look! Προτίμησε ένα πινέλο μετρίου μεγέθους για bronzer, το οποίο θα σε βοηθήσει να «χτίσεις» το αποτέλεσμα αναμειγνύοντας τα διαφορετικά υλικά. Έχοντας προσθέσει τη βάση σου, και το contouring εάν το επιθυμείς, συνέχισε με την Terra Cotta στα μήλα, στα τόξα δεξιά και αριστερά στο μέτωπο. Για σένα που δεν έχεις προλάβει να κάνεις ακόμη πολλές βουτιές και δεν μαύρισες αρκετά, προτίμησε την εφαρμογή λίγης Terracotta και στα κόκαλα του λαιμού ειδικά για φορέματα με ανοιχτό ντεκολτέ!

όψη τερακότα

Compact Terra Cotta

Η compact μορφή θα σου δώσει ένα σταθερό και βαθύ χρώμα!

Μπορείς να διαλέξεις compact υφή σε καφέ απόχρωση ή και ανάμειξη με pinky χρώματα. Εάν προτιμάς πιο girly εμφανίσεις δοκίμασε mixed colors με κοραλλί ή και dark pink. Η παρουσία κόκκινων αποχρώσεων σε συνδυασμό με λάμψη πέρλας έχοντας βάση το καφέ δημιουργεί ένα μείγμα sunset colors στο πρόσωπο σου!

ηλιοκαμένη όψη

Ηλιοκαμένη όψη με Summer Stones!

Μπορείς να χρησιμοποιείς τα summer stones συνεχώς! Ουσιαστικά είναι διάφοροι μικροί πολύχρωμοι λίθοι σε αποχρώσεις καφέ, μπεζ, κεραμιδί αλλά και ασημί η χρυσού. Το κλειδί στα Summer Stones είναι το blending αποτέλεσμα που προσφέρει. Μπορείς από τη μία να πετύχεις το ηλιοκαμένο βλέμμα που προσφέρει η χρήση τερακότας και ταυτόχρονα με το ίδιο προϊόν έχεις και μία δόση λάμψης. Τα summer stones φυσικά έχουν διάφορες αποχρώσεις ανάλογα με τον τόνο δέρματος σου και το αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις. Υπάρχουν light brown επιλογές αλλά και πιο dark. Τα summer stones, κάνουν το βλέμμα πιο ελαφρύ και μαλακώνουν τις γραμμές του contouring. Έτσι, θα καταφέρεις να προσθέσεις μία επιπλέον διάσταση στα μήλα σου!

ηλιοκαμένη με τερακότα

Εμείς σου είπαμε το μυστικό μας για ηλιοκαμένη όψη. Εσένα ποιο είναι το δικό σου για τις super καλοκαιρινές σου εμφανίσεις;