Throwback σε timeless make up trends!

Make UpThrowback σε timeless make up trends!

Throwback σε timeless make up trends!

make up trends

Ένα σύντομο throwback από τα 90s’ μέχρι και το 2010 σου ξυπνά στη μνήμη κάποια make up trends που άφησαν εποχή! Τα λεπτά φρύδια, τα στρας στα μάτια και τα legendary looks των pop stars που αγαπήσαμε μήπως ήρθε η ώρα να κάνουν ένα λαμπερό comeback;

90’s: Disco Calling!

Πριν το αντιληφθούμε τα 90’ς και τα spice girls έφεραν τα πάνω κάτω στο κόσμο των make up trends! Must look ήταν φυσικά μία ματ επιδερμίδα με 1-2 στρώσεις πούδρας! Τα πολύ λεπτά φρύδια σχεδιασμένα με σκουρόχρωμο συνήθως μολύβι αποτελούσαν το κάδρο που περίβαλε μάτια με ζωντανές και λαμπερές αποχρώσεις. Μπλε, μωβ, ροζ, φούξια και ασημί σκιές σε frosted συνθέσεις ολοκλήρωναν το απαραίτητο make up look για μία αξέχαστη εμφάνιση χορεύοντας τα τραγούδια της Cyndi Lauper στις πίστες των disco! Τα χείλη φυσικά είχαν αυστηρώς καφέ σκούρο περίγραμμα. Τα σκουρόχρωμα μπορντό και κόκκινα κραγιόν τόνιζαν τα σαρκώδη χείλη και αναδείκνυαν τα μικρότερα! To glitter ήταν σε κάθε look σε όλες τις μορφές του: σπρέι & roll-on σώματος, σπρέι μαλλιών και στρας για το πρόσωπο και τους ώμους.

jlo make up
90s make up trends

00’s: New Age!

Η νέα χιλιετία και τα 00’s φέρνει έντονα lip glosses και frosted κραγιόν. Must απόχρωση της δεκαετίας είναι το κεραμιδί. Iconic εμφανίσεις της Rihanna ή της Christina Aguιlera έδιναν έμφαση σε πιο σκούρες αποχρώσεις από το κλασσικό κόκκινο σε συνδυασμό με ένα παρόμοιο μολύβι χειλιών για περίγραμμα! Τα μικρά χείλη είχαν την τιμητική τους.  Το top look επέβαλε overlined γραμμές στο περίγραμμα των χειλιών για πιο juicy αποτελέσματα! Φυσικά το έντονο ροζ ρουζ και το glitter σώματος δε θα μπορούσε να λείπει από τις εμβληματικές εμφανίσεις σε stars της εποχής όπως η Christina Aguilera .

make up trends 00s

10’s: Τερακότα και πάλι Τερακότα!

Οι αδερφές Kardasians αλλάζουν τα δεδομένα στις τάσεις του make up! Τα λεπτά διακριτικά φρύδια της περασμένης δεκαετίας γίνονται πλούσια και έντονα. Η Kim μας μαθαίνει το contouring! Τερακότα σε compact μορφή ή και σε στυλό γίνεται must have σε συνδυασμό με το έντονο highlighter. Οι σκούρες καφέ αποχρώσεις τοποθετούνται γύρω γύρω στο πρόσωπο τονίζοντας τις γωνίες και τα κόκκαλα. Η λάμψη έρχεται να απογειώσει την εμφάνιση σε σημεία κλειδιά. Στο μέτωπο ανάμεσα στα μάτια, πάνω από τα ζυγωματικά με νοητές γραμμές και φυσικά πάνω από τη μύτη. Τα χείλη γίνονται σαρκώδη με πλούσια fillers και έντονο overlining. Κυριαρχούν οι nude αποχρώσεις με την επιδερμίδα να θέλει να αγγίξει το αψεγάδιαστο.

contouring make up