BeautySkin is in: Makeup tips για φυσικό look

Skin is in: Makeup tips για φυσικό look

makeup tips

Φέτος το καλοκαίρι χρειάζεσαι ένα ανάλαφρο μακιγιάζ για να ταιριάζει απόλυτα με το αέρινο και ελαφρύ summertime! Διάβασε το άρθρο και ανακάλυψε makeup tips για το απόλυτο φυσικό Look!

Φυσική Λάμψη!

Το πιο σημαντικό από όλα για να διατηρείς μία λαμπερή εμφάνιση χωρίς να φαίνεται «φορτωμένη» η όψη σου είναι η φυσική λάμψη της επιδερμίδας σου. Υποστήριξε την υγιεινή του προσώπου σου με τακτικό και σχολαστικό καθαρισμό. Μη ξεχνάς την ενυδατική σου!

Primer!

Για να πετύχεις το No Makeup Look χρειάζεσαι μία απαλή λαμπερή βάση. Το Ενυδατικό Glow Pro Primer θα σου λύσει τα χέρια. Τα ιριδίζοντα σωματίδια θα δώσουν λάμψη τόσο – όσο. Το primer θα δώσει διάρκεια στο look σου πετυχαίνοντας ένα συνολικό Highlighting effect.

natural makeup

BB ή CC Cream

Χρειάζεσαι ελαφριά κάλυψη η οποία να ενυδατώνει αλλά ταυτόχρονα να αναδεικνύει τις φυσικές ατέλειες του προσώπου σου! Το νόημα του No Makeup Look είναι να διατηρήσεις και να προβάλεις όλα τα φυσικά σου χαρακτηριστικά με μία δόση παραπάνω λάμψης!

Τερακότα: your key to success!

Κάνε ελαφριά κοψίματα στα κόκαλα με ένα κρεμώδες στυλό τερακότας. Γενικά προτίμησε κρεμώδη προϊόντα και όχι σε compact μορφή για ένα πιο ανάλαφρο αποτέλεσμα και καλύτερη ανάμειξη μεταξύ των προϊόντων. Στα μήλα μπορείς να προσθέσεις και pink ρουζ!

Λάμψη!

highlight makeup
fixing spray tips

Δε θα μπορούσε να λείπει το highlighting σε σημεία κλειδιά της επιδερμίδας σου. Χρησιμοποίησε το αγαπημένο σου highlighter και εφάρμοσε στη μύτη, στις γωνίες, στο λαιμό και στα μήλα. Για ένα απόλυτα λαμπερό φινίρισμα ολοκλήρωσε το look σου με μερικά ψεκάσματα με το δροσερό Fixing Spray! Θα σταθεροποιήσει το look σου και θα δώσει έξτρα λάμψη! 

Ακολούθησε τα δικά μας makeup tips και δημιούργησε το δικό σου No Makeup Look εύκολα και γρήγορα !