Make UpZodiac Makeup Tips: Συμβουλές για Καρκινάκια.

Zodiac Makeup Tips: Συμβουλές για Καρκινάκια.

zodiac makeup tips

Άκρως καλοκαιρινές οι Γυναίκες Καρκίνοι που έχουν γεννηθεί από 21 Ιουνίου έως και 23 Ιουλίου είναι ζώδια του νερού και μοιράζονται τα μυστικά για τις top summer εμφανίσεις για τις νησιώτικες βόλτες στη παραλία φέτος το καλοκαίρι. Διάβασε το παρακάτω άρθρο για τα καλύτερα Zodiac Makeup tips για Καρκινάκια!

Celebrity Cancer Looks

ariana grande makeup
kardashian makeup
gomez zodiac

Like a MoonChild!

Η σελήνη στο ζώδιο σου, Καρκινάκι κάνει το λευκό και το ασημί τα δύο πιο ταιριαστά χρώματα σου!

 Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις σκιές γεμάτες στρας στα μάτια σου και μη φοβηθείς τις εναλλαγές. Δοκίμασε ασημί και λευκό που είναι άκρως καλοκαιρινά χρώματα αλλά και ροζ και μπορντό για πιο ζεστούς συνδυασμούς.

Blue me!

Εάν προτιμάς τις γραμμές και τα όρια μπορείς αντί για σκιές σαν πιο γρήγορη λύση να σχεδιάσεις μία γραμμή eyeliner! Δοκίμασε έντονο ζωντανό μπλε ελεκτρικ ή και βαθύ μαύρο-μπλε χρώμα για πιο βραδινές εμφανίσεις ! 

Το μολύβι σε σχέση με το στυλό μπορεί να σου δώσει πιο αμυδρές μαλακές γραμμές με μεγαλύτερη ευχέρεια και safe αποτελέσματα ιδιαίτερα όταν η σταθερότητα δεν είναι το δυνατό σου σημείο μιας και είσαι παρορμητικό ζώδιο! 

Μη ξεχνάς να τσεκάρεις ότι τα προϊόντα που χρησιμοποιείς στη περιοχή των ματιών σου είναι οφθαλμολογικά ελεγμένα.

zodiac makeup tips

Add Your Heading Text Here

Είσαι το ζώδιο του Θέρους! Τι πιο ταιριαστό για σένα καρκινάκι μου να φωτίσεις το βλέμμα και το πρόσωπο σου με πορτοκαλί και κοραλλί αποχρώσεις! Δοκίμασε peachy ρουζ στα μήλα με μία γενναία δόσης highlighter στα κόκαλα του προσώπου σου! Εάν θες να κάνεις πιο φωτεινά τα χείλη σου δοκίμασε ένα φωτεινό έντονο πορτοκαλί lipstick  ! Μη ξεχάσεις να κάνεις πρώτα περίγραμμα στα χείλη σου με μολύβι για πιο σταθερό αποτέλεσμα! Για πιο τολμηρές εμφανίσεις δοκίμασε ακόμα και ένα σχέδιο στα μάτια με orange lines!

Σηματοδοτείς την έναρξη του καλοκαιριού! Διασκέδασε το!

makeup tips
orange makeup