BeautyBeauty Hacks: έξυπνα και οικονομικά tricks ομορφιάς

Beauty Hacks: έξυπνα και οικονομικά tricks ομορφιάς

συμβουλές ομορφιάς

Ξέρω πολύ καλά ότι αγαπάς τις συμβουλές για λαμπερά μαλλιά, τέλειο δέρμα ή δυνατά νύχια κι όλα αυτά σε χρόνο ντε-τε. Και αν με ρωτάς, αυτό δεν είναι καθόλου δύσκολο, αρκεί να γνωρίζεις τα σωστά beauty hacks. Σου έχω μαζέψει μερικές εύκολες, γρήγορες και φθηνές συμβουλές ομορφιάς που λειτουργούν πραγματικά. Πίστεψέ με! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις κάποια απ΄ τα προϊόντα που ήδη έχεις, απλά με διαφορετικό τρόπο. Λοιπόν λοιπόν, ξεκίνα να δοκιμάζεις.

Πράσινο τσάι

Εκτός απ’ την ευεργετική του ιδιότητα, όσων αφορά την αποτοξίνωση, με το πράσινο τσάι μπορείς να φροντίσεις τέλεια και την επιδερμίδα σου. Απομακρύνει ερυθρότητα και πρηξίματα, ενώ παράλληλα βοηθάει και στη μείωση των μαύρων κύκλων. Εσύ δεν έχεις παρά να πάρεις δυο σακουλάκια από πράσινο τσάι και αφού τα μουσκέψεις σε κρύο νερό τοποθέτησέ τα στην περιοχή κάτω απ’ τα μάτια για λίγα λεπτά.

Αμυγδαλέλαιο

Το αμυγδαλέλαιο μπορεί να γίνει ο καλύτερος σου φίλος! Γιατί; Γιατί έχει ευεργετικές ιδιότητες και μπορεί να αντικαταστήσει πολύ περισσότερα προϊόντα της καθημερινότητας σου απ΄ όσα νομίζεις. Όλοι ξέρουμε τη θαυματουργή του χρήση για ενδυνάμωση και μήκος των μαλλιών. Ήξερες όμως ότι κάνοντας ένα ελαφρύ μασάζ στις ρίζες τους, θα απομακρύνεις από την πρώτη κιόλας εφαρμογή την πιτυρίδα; Και φυσικά πάντα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και ως ντεμακιγιάζ ματιών ή χειλιών. Θα το λατρέψεις, είμαι σίγουρη.

Βαζελίνη

beauty hacks

Τέλος πια στα ατίθασα φρύδια! Εφάρμοσε μια μικρή ποσότητα βαζελίνης στα φρύδια σου, χτένισέ τα με φορά προς τα επάνω και είσαι έτοιμη.

Mascara για eyeliner

Έχεις να βγεις το βράδυ και συνειδητοποιείς ότι ξόδεψες όλο σου το eyeliner; Μην ανησυχείς, μόλις έλυσες το πρόβλημά σου με λίγο mascara. Χρησιμοποίησε το πινελάκι του eyeliner και εφάρμοσε λίγο απ’ το mascara στις ρίζες των βλεφαρίδων. Κανείς δε θα καταλάβει τη διαφορά.

Talc+mascara

Πόσες φορές αναρωτήθηκες πως γίνεται σε όλες αυτές τις διαφημίσεις το αποτέλεσμα του mascara να είναι τόσο έντονο και τέλειο ενώ με το δικό σου να μην μπορείς να το καταφέρεις; Θα σου πω εγώ το μυστικό! Πέρασε στις βλεφαρίδες σου μια στρώση από mascara, έπειτα βούτα το βουρτσάκι σε λίγο talc κάνε το δεύτερο πέρασμα και τέλος ξαναπέρασε μια στρώση από mascara. Με ευχαριστείς μετά!

Άρωμα με διάρκεια

Θέλεις το άρωμά σου να έχει μεγαλύτερη διάρκεια και είναι λογικό. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το εφαρμόσεις αμέσως μετά το ντους. Η υγρασία του σώματος βοηθάει πολύ στη καλύτερη διάρκεια.

Λευκότερα δόντια

λευκά δόντια

Και σε ποιον δεν αρέσει ένα λευκό χαμόγελο, γι’ αυτό δώσε προσοχή! Ανακάτεψε μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα με λίγο νερό και δημιούργησε μια “πάστα”, βούρτσισε τα δόντια σου και voilà! Μόλις απέκτησες ένα λαμπερό χαμόγελο, εύκολα και γρήγορα.