Make Up7+1 steps για γρήγορο καθημερινό make up

7+1 steps για γρήγορο καθημερινό make up

καθημερινό make up

Το εύκολο μακιγιάζ που ψάχνεις

Πόσες φορές προσπάθησες να κάνεις ένα απλό μακιγιάζ και δυσκολεύτηκες, πόσο μάλλον όταν δεν είχες και τον κατάλληλο χρόνο; Το μακιγιάζ δε θέλει χρόνο αλλά τρόπο. Τα εργαλεία που θα χρειαστείς είναι λίγα και καλά, για να δημιουργήσεις ένα όμορφο και φρέσκο αποτέλεσμα που θα σε κάνει να λάμπεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Ας δούμε λοιπόν ένα ένα τα βήματα για το καθημερινό make up

Step 1

Είναι πολύ σημαντικό να έχεις καθαρή και ενυδατωμένη επιδερμίδα πριν ξεκινήσεις το μακιγιάζ. Έτσι το δέρμα σου θα υποδεχτεί σωστά τα προϊόντα που θα ακολουθήσουν.

προετοιμασία για make up

Step 2

Χρησιμοποίησε την αγαπημένη σου ΒΒ τόσο για να καλύψεις μικροατέλεις, όσο και για να δώσεις ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα χωρίς να βαρύνεις το δέρμα σου.

Step 3

Εφάρμοσε μια μικρή ποσότητα concealer κάτω από τα μάτια στα σημεία με σκίαση ή κοκκινίλα. Επέλεξε μια πιο ροδακινί απόχρωση είναι ιδανική για τις πρωινές ώρες, θα σε κάνει να φαίνεσαι πιο ξεκούραστη.

Κονσίλερ

Step 4

“Κλείδωσε” το μακιγιάζ με μια πούδρα ελεύθερης μορφής, για καταπολέμιση της λιπαρότητας στο T-zone και μεγαλύτερη διάρκεια στο αποτέλεσμα.

Step 5

Χρησιμοποίησε ένα ρουζ σε ροζ ή ροδακινί χρώμα για μια υγιή και φρέσκια όψη. Μη ξεχάσεις να κάνεις ένα γρήγορο πέρασμα με το πινέλο και στο πάνω μέρος των ματιών.

καθημερινό Μακιγιάζ

Step 6

Ένα μαλακό μολύβι σε γήινες αποχρώσεις θα δώσει αυτό που χρειάζεται το βλέμμα χωρίς πολλές υπερβολές. Ο καλύτερος τρόπος να το εφαρμόσεις, είναι στις ρίζες των βλεφάρων σε συνδυασμό με λίγο μαύρο mascara.

Step 7

Ένα απ΄ τα πιο σημαντικά βήματα στο μακιγιάζ είναι τα φρύδια σου. Ένα brow mascara θα τα χτενίσει και θα τα γεμίσει φυσικά, για ένα γρήγορο και safe αποτέλεσμα.

make up για φρύδια

Step 7+1

Ολοκληρώνουμε το look μ’ ένα απαλό nude μολύβι και λίγο διάφανο lip gloss στο κέντρο των χειλιών.

Μην ξεχάσεις το χαμόγελο σου και είσαι έτοιμη!