BeautyΤα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα εξώφυλλα στην ιστορία της μόδας

Τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα εξώφυλλα στην ιστορία της μόδας

χριστουγεννιάτικα εξώφυλλα

Ζούμε σε μια εποχή που όλο και περισσότερο ασχολούμαστε με το διαδίκτυο ενώ η ψηφιακή πληροφορία έχει πάρει για τα καλά τη θέση του έντυπου στις ζωές μας. Αλλά δεν αντέχω, θα το πω… μου λείπουν εκείνα τα ωραία περιοδικά με τα φοβερά και τρομερά εξώφυλλά τους, πόσο μάλλον τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα. Παλιότερα έβλεπες Χριστουγεννιάτικα εξώφυλλα και δεν ήξερες ποιο να πρωτοδιαλέξεις. (Και μη νιώθεις ότι μεγάλωσες επειδή τα θυμάσαι) Ε να μια τέτοια στιγμή βιώνω και τώρα, και αποφάσισα να κάνουμε μια μικρή αναδρομή και να θυμηθούμε τα ωραιότερα εορταστικά εξώφυλλα. Ανυπομονώ, εσύ;

Τα 5 Top Χριστουγεννιάτικα εξώφυλλα

5. Vogue Italia 2004

Μπορεί αυτό το εξώφυλλο να μην έχει έλατα, ταράνδους και Άγιους Βασίληδες παρόλα αυτά ξεχειλίζει από κομψότητα και εορταστική διάθεση. 

Η Karen Elson ποζάρει για τον Steven Meisel.Ο συνδυασμός αυτός πέτυχε μια ρομαντικά σκοτεινή αλλά κυρίως λαμπερή διάθεση.

Το βελούδινο μαύρο φόρεμα και ta κατακόκκινα μαλλιά της Karen σε στυλ vang έδωσαν έναν αέρα Hollywood και γοητείας στο εξώφυλλο της Ιταλικής Vogue το Δεκέμβριο του 2004.

εξώφυλλο Vogue

4. Vogue UK 2007

O Nick Knight έχει δημιουργήσει πολλά εμβληματικά εξώφυλλα. Όλοι θυμόμαστε το εξώφυλλο της Βρετανικής Vogue το Δεκέμβριο του 2007, ένα λαμπερό διαμάντι στα ράφια των περιπτέρων.

Η Sienna Miller σε μια δημιουργία των Dolce & Gabbana ως Supergirl, δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ για το λαμπερό party που θα ακολουθήσει, ποζάροντας δίπλα σ’ ένα τεράστιο λαμπερό αστέρι, περικυκλωμένη από μεταλλικές γραμματοσειρές που την αποθεώνουν.

3. Vogue Paris 2001

Αυτό το εξώφυλλο ουρλιάζει Χριστούγεννα, παραδέξου το! 

Η Kate Moss απαθανατίστηκε από τον Mario Testino για να τιμήσουν το τελευταίο διπλό τεύχος της Γαλλικής Vogue για το 2001. 

Μια σειρά από χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια τυλιγμένα γύρω απ’ το κεφάλι του αγαπημένου μας supermodel, μας πρόσφεραν αυτό το υπέροχο και άκρως χριστουγεννιάτικο αποτέλεσμα.

2. Vogue Russia

Άλλο ένα εξώφυλλο που φωνάζει Χριστούγεννα (και αν με ρωτάς, το αγαπημένο μου!) παρόλο που ούτε εδώ θα δεις λαμπιόνια και στολίδια. Η Ρωσική Vogue για το Δεκέμβριο του 2008 υιοθέτησε μια διαφορετική αλλά πολυτελή προσέγγιση. Το περιοδικό επέλεξε τη Naomi Campbell και τους Mert Alas και Marcus Piggott. Μια λευκή γούνα κοσμεί το σοκαριστικά όμορφο πορτρέτο της Naomi ενώ αυτή κοιτάει κατάματα το φακό. Και κάπως έτσι έφτασε στα χέρια μας ένα συγκλονιστικό εορταστικό εξώφυλλο.

1. Harper’ s bazaar

Έχουμε νικητή! Μπορεί να είναι παλιό, όμως θα είναι για πάντα το πιο δυνατό φαβορί. Η Kate Moss ξαναχτυπά και είναι μόλις 18!

Το Αμερικάνικό Ηarper’s Βazaar για το Δεκέμβριο του1992 θέλει την Kate να ποζάρει για τον Patrick Demarchelier φορώντας ένα εξτραβαγκάντ κόκκινο φόρεμα με απόλυτα προσεγμένα μακιγιάζ και μαλλιά, κρατώντας μια Χριστουγεννιάτικη χιονόμπαλα.

Απλό, λιτό απέριττο και πιο χριστουγεννιάτικο από ποτέ.