Make Up4 Μake up tips για γυναίκες που φορούν γυαλιά

4 Μake up tips για γυναίκες που φορούν γυαλιά

μακιγιάζ με γυαλιά

Ένα απ’ τα hot trend ομορφιάς πλέον, είναι τα γυαλιά. Παραδέχομαι ότι η εύρεση ενός σωστού και κολακευτικού μακιγιάζ με γυαλιά είναι μάλλον…εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση, παρόλα αυτά δώσε λίγο βάση στις παρακάτω συμβουλές make up και θα αλλάξεις γνώμη.

Εντυπωσιακές βλεφαρίδες

Οι βλεφαρίδες είναι εκείνες που ξεχωρίζουν περισσότερο σ’ ένα τέτοιο μακιγιάζ με γυαλιά. Δώσε μεγάλη προσοχή σε αυτό, χρησιμοποίησε οπωσδήποτε ψαλίδι βλεφαρίδων και μετά εφάρμοσε ένα αδιάβροχο κατά προτίμηση mascara. Έτσι θα αποφύγεις να λερώσεις τους φακούς των γυαλιών σου.

γυναίκα με γυαλιά

Κάλυψε τις ατέλειες

Δυστυχώς, οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια είναι πιο έντονοι πίσω απ’ τους φακούς.

Άρα, είναι πολύ σημαντικό να έχεις πάντα στο νεσεσέρ σου, έναν corrector κι ένα concealer για να κάνεις το σημείο κάτω από τα μάτια να φαίνεται πιο ξεκούραστο ανά πάσα στιγμή. Κάνε ένα ελαφρύ πέρασμα με λίγη πούδρα για μεγαλύτερη διάρκεια.

Λιγότερο χρώμα

Μη χρησιμοποιείς χρώμα. Είμαι σίγουρη ότι τα γυαλιά σου δεν είναι τελείως απλά οπότε μη φορτώσεις με πολλά και έντονα χρώματα τα μάτια σου. Όσο πιο neutral είναι το μακιγιάζ σου, τόσο πιο εντυπωσιακό θα βγει το αποτέλεσμα. Προτίμησε τις matte υφές.

Έμφαση στα χείλη

Μια άλλη εναλλακτική είναι να δώσεις έμφαση στα χείλη. Fun και έντονα χρώματα σε κρεμώδη κραγιόν ή liquid lipstick είναι οι ιδανικές επιλογές για να συνοδέψουν τους πιο statement σκελετούς οράσεως και να αποθεώσουν το make up look σου.

Όπως καταλαβαίνεις κανένας δεν μπορεί να μπει εμπόδιο ανάμεσα σε σένα και το μακιγιάζ. Ελπίζω να σου φάνηκαν χρήσιμα όλα αυτά τα make up tips.

Επικοινώνησέ μαζί μας και μοιράσου απορίες ή νέες ιδέες και συμβουλές.