Make UpFamous makeup artists you should follow!

Famous makeup artists you should follow!

famous makeup artists

Ο χώρος του make-up και της δημιουργίας έχει εμπνεύσει χιλιάδες ανθρώπους. Ποιοι είναι όμως οι top make-up artists που πρέπει να ακολουθήσεις; Διάβασε αυτό το άρθρο για να βρεις 5 Famous Makeup Artists you should follow!

Makeup by Mario

Έχει γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό ως «Makeup by Mario» με το πραγματικό του όνομα να είναι: Mario Dedivanovic. Είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους και γνωστούς Make-up Artists στο χώρο του μακιγιάζ. Οραματιστής και πρωτοπόρος έχει πυροδοτήσει viral τάσεις που έχουν εμπνεύσει και έχουν αλλάξει για πάντα το τοπίο της ομορφιάς. Το κλειδί της επιτυχίας του είναι η δημιουργία της πιο άψογης εκδοχής της φυσικής ομορφιάς ενός ατόμου. Θέλεις να πετύχεις και εσύ αυτό το αποτέλεσμα; Τότε μη ξεχνάς να χρησιμοποιείς λιγότερο foundation και περισσότερο concealer, όπως μας συμβουλεύει!

mario makeup artist

Pat McGrath

Ορίζει τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας και κάθε σεζόν, η Pat McGrath σχεδιάζει και δημιουργεί τα beauty looks για πάνω από 60 επιδείξεις γνωστών οίκων μόδας όπως: Prada, Dior, Burberry, Givenchy, Gucci, Louis Vuitton, Versace, Valentino, Balenciaga κ.α. στο Μιλάνο, το Παρίσι, το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη. Η παγκόσμια φήμη της, τα αμέτρητα εξώφυλλα και η πληθώρα διακρίσεων βασίζονται στην τόλμη! Σύμφωνα με την ίδια το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει κάποιος είναι ο φόβος του πειραματισμού.

runway makeup

Nikki_makeup

Είναι πολύ γνωστή για τις επιτυχημένες εμφανίσεις των δημιουργιών της στο κόκκινο χάλι! Το μυστικό που μοιράζεται μαζί μας είναι σίγουρα το λαμπερό πρόσωπο και αυτό φυσικά μπορείς να το πετύχεις με καλό καθαρισμό και ενίσχυση της φυσικής σου λάμψης και με ορό βιταμίνης C, όπως μας συμβουλεύει. Ακολούθησε την γνωστή Make-up artist στο προφίλ της στο Instagram ή στο Tik-Tok για να μη χάνεις new tips και ιδέες! Μπορείς φυσικά να παρακολουθήσεις τα #SundayTutorials που υπάρχουν στο λογαριασμό της αλλά και τα μαθήματα Μasterclass που διοργανώνει. Με απόλυτη επιμέλεια και επιτυχία μοιράζεται με το κοινό της συμβουλές και τεχνικές πίσω από το όμορφο και κολακευτικό μακιγιάζ.

makeup nikki
nikki makeup artist

Priscilla Ono

Priscilla Ono ή καλύτερα το δεξί χέρι της Rihanna! Είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο η make-up artist της Fenty, και έχει καταφέρει να χαρίσει λάμψη με τις τεχνικές και τα make-up tips της στη Bella Hadid και στην Megan The Stallion! Έχει καταφέρει να δημιουργήσει τις πιο νέες και φρέσκιες αλλαγές και τάσεις στο χώρο της ομορφιάς! Ας θυμηθούμε τα αξέχαστα silver lips της Rihanna!

Nina Park

Διεθνούς φήμης η γνωστή make-up artist επιμένει σε μία καθαρή και κλασσική προσέγγιση της ομορφιάς χωρίς πολλές υπερβολές. Τονίζει πόσο σημαντική είναι η προετοιμασία του δέρματος πριν το make up ώστε το αποτέλεσμα να έχει μία φυσική λάμψη! Θέλεις και εσύ να πετύχεις αυτό τα ελαφρύ αλλά φρέσκο make up look? Μη ξεχνάς να κάνεις face scrub!

classic makeup artists
famous makeup artists