Make UpFashion Weeks 2023 και make up trends.

Fashion Weeks 2023 και make up trends.

Fashion Weeks 2023

Από τον Μάρτιο δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αμέτρητες Εβδομάδες Μόδας! Εντυπωσιακά shows, φαντασμαγορικά σκηνικά, top models, μοναδικοί χρωματικοί συνδυασμοί μεταφέρουν τον παλμό της μόδας από το Παρίσι έως τη Σανγκάη στα Fashion Weeks 2023. Ποια make up trends κάνανε τη διαφορά σε κάθε πόλη;

Paris Fashion Week 2023

Στη γαλλική πρωτεύουσα πρωταγωνίστησαν τα πολύ έντονα μαύρα μάτια με βλέμμα που καθηλώνει. Πολύ έντονες παχιές γραμμές στο πάνω μέρος του βλεφάρου που φτάνουν μέχρι και την εσωτερική κόγχη του ματιού. Γραμμές με κυκλικά κοψίματα και εφαρμογή που δίνει φυσικό ταίριασμα με το μάτι. Το τόσο τολμηρό και έντονο look της Dior συνδυάζεται σε απόλυτη αρμονία με το απαλό δέρμα, τα φυσικά χαρακτηριστικά των προσώπων. Στα χείλη η επιλογή είναι μονόδρομος με nude lip και πολύ λάμψη στο πρόσωπο.

Paris Week 2023
Fashion Week 2023

To Ιαπωνικό ready-to-wear brand της Mame Kurogouchi στο μεταίχμιο του παρόντος και του παρελθόντος υμνεί το μινιμαλιστικό look με μία αισθητική που μας επιστρέφει στα 80s. Στη χρωματική παλέτα των make up looks επικρατούν τα γήινα χρώματα με τις αποχρώσεις του πορτοκαλί και κοραλλί να κυριαρχεί στα μάτια.

Paris Fashion Week
Ιαπωνικό Fashion Weeks 2023

Milan Fashion Week 2023

Η Diesel έκανε μία πραγματικά αστραφτερή εμφάνιση με τα μοντέλα της να εμφανίζονται καλυμμένα από μπλε ιριδίζον χρώμα σώματος και να αποκτούν ένα πραγματικό ice-blue skin. Εξωπραγματικές και φυσικά αξέχαστες εμφανίσεις που θέλουν να δώσουν έμπνευση στις υπόλοιπες catwalkers της καθημερινής ζωής να τολμήσουν!

Milan Fashion Week 2023

Χαρακτηριστική ήταν και η εμφάνιση των μοντέλων της Prada με στόχο την «επανανακάλυψη της ομορφιάς». Οι μούσες του γνωστού οίκου μόδας έμοιαζαν έτοιμες να πετάξουν με πουπουλένιες, αέρινες και φτερωτές βλεφαρίδες στα μάτια τους. Απολύτως γυμνά πρόσωπα ερχόντουσαν σε αντίθεση με έντονα φτερωτά μάτια σε παστέλ χρώματα δημιουργώντας ένα πολύχρωμο εφέ.

MM6 Maison Margiela και emo eyes που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό! Μουντζούρα από μαύρο eyeliner που έτρεχε στο πρόσωπο, σαν τα μοντέλα να έκλαιγαν! Σωστές drama queens!

Fashion Week

Φωτογραφία εξωφύλλου: Alessandro Garofalo / Indigital.tv