Make Up5 make up tips που θα απογειώσουν τα χείλη σου

5 make up tips που θα απογειώσουν τα χείλη σου

tips για χείλη

Πως θα αποκτήσεις τα πολυπόθητα τέλεια χείλη

Χείλη, μεγάλα, μικρά, λεπτά, χαμογελαστά ή πιο θλιμμένα χείλη, χείλη, χείλη, χείλη τόσα πολλά χείλη. Η αλήθεια είναι ότι αποτελούν ένα σημαντικό σημείο γοητείας του προσώπου. Άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη και δημιούργησε ξεχωριστά lips look στα οποία θα πρωταγωνιστούν έντονα, ζωηρά και λαχταριστά κραγιόν. Ακολούθησε λοιπόν τα tips για χείλη.

Μολύβι αγάπη μου!

Έχουμε ξαναπεί πόσο σημαντικό είναι το μολύβι χειλιών. Τόσο για να δώσει μια καλοσχηματισμένη όψη στα χείλη, όσο και για να δώσει διάρκεια εάν περαστεί σε όλη την επιφάνεια πριν το κραγιόν. Ωστόσο θα σε βοηθήσει πάρα πολύ να επαναλάβεις το περίγραμμα και μετά το κραγιόν. Θα δώσει ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα και εννοείται θα σε βοηθήσει να διορθώσεις τυχόν ατέλειες. Για αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα tips για χείλη. 

Μη ξεχνάς να χρησιμοποιείς ένα μολύβι που να ταιριάζει απόλυτα με το κραγιόν για να αποφύγεις μια διχρωμία που ίσως να μην θέλεις.

μολύβι για χείλη

Choose color

Για τις πιο σταρένιες και μαυρισμένες επιδερμίδες οι πορτοκαλί ή κοραλί αποχρώσεις στα κραγιόν ταιριάζουν ιδανικά. Ενώ τα πιο ροζ κολακεύουν περισσότερο τις ανοιχτόχρωμες. Μη φοβηθείς το έντονο κόκκινο, ταιριάζει σχεδόν σε κάθε τόνο δέρματος.

Βρες τον τρόπο σου

Σ’ αυτό το κομμάτι δεν υπάρχει κανόνας. Πολλές γυναίκες προτιμούν την εφαρμογή με πινέλο, ενώ άλλες χρησιμοποιούν κατευθείαν το κραγιόν στα χείλη. Στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να απλωθεί ομοιόμορφα και να έχουμε ένα σωστό αποτέλεσμα.

Give me a smile

Αν θέλεις το χαμόγελό σου να φαίνεται ακόμη πιο λευκό τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις κραγιόν με λίγο μπλε. Τα βιολετί,τα μωβ και τα μπορντό είναι χρώματα που θα σε βγάλουν απ’τη δύσκολη θέση. 

Όχι πια κραγιόν στα δόντια

Για να πάρεις την περιττή ποσότητα χρώματος και να μην λερώσεις ποτέ ξανά τα δόντια σου, ένας ωραίος τρόπος είναι να πιέσεις τα χείλη σου σ’ ένα χαρτομάντιλο. Σε περίπτωση που θέλεις λίγο κραγιόν, πρόσθεσε στο κέντρο και ένωσε τα χείλη σου για να πάει παντού.