Eyeliner: Do it like Pro!

Make UpEyeliner: Do it like Pro!

Eyeliner: Do it like Pro!

μάτια με eyeliner

Κάνε το τέλειο eyeliner με απλές κινήσεις

Όσο τέλειο το βλέπεις άλλο τόσο σε παιδεύει; Για κάποιες γυναίκες η εφαρμογή του eyeliner μοιάζει παιχνίδι, για άλλες όμως σκέτος εφιάλτης. Παρόλα αυτά μαζί θα κάνουμε την εφαρμογή του eyeliner πανεύκολη. Πάρε eyeliner, καθρέφτη και ξεκινάμε. 

Εφαρμογή του eyeliner βήμα - βήμα

Τα eyeliners έχουν διάφορα είδη και υφές, βρες το στυλ που σε βολεύει σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα που προτιμάς.

Εφάρμοσε ένα primer ματιών σε φυσικούς τόνους ή μια μπεζ σκιά για να κάνεις το βλέφαρο να φαίνεται πιο καθαρό και να δώσεις διάρκεια στο μακιγιάζ.

Ξεκίνα με το μάτι που σε δυσκολεύει περισσότερο, έτσι θα ισοσταθμίσεις πιο εύκολα το αποτέλεσμα απ’ το ένα μάτι στο άλλο.

Χρησιμοποίησε ένα μολύβι ματιών, για να σχηματίσεις τη γραμμή που θέλεις. Στη συνέχεια πέρασε από πάνω το αγαπημένο σου eyeliner. Το μολύβι είναι πιο εύκολο στο να το διαχειριστείς και να διορθώσεις τυχόν λάθη. Διαφορετικά σχημάτισε τρεις τελείες κατά μήκος του άνω βλεφάρου (στην εσωτερική γωνία, στο κέντρο και στη εξωτερική γωνία) και ένωσέ τες με το eyeliner.

εφαρμογή του eyeliner

Πολύ σημαντικό! Μην τραβάς το άνω βλέφαρο προς τα έξω, όταν εφαρμόζεις το eyeliner. Ο τρόπος αυτός δίνει την εντύπωση ότι βοηθάει στη εφαρμογή, παρόλα αυτά το αποτέλεσμα είναι εντελώς αντίθετο.

Κράτα το χέρι σου σταθερό. Ένας απλός τρόπος είναι να ακουμπήσεις τον αγκώνα σου σ’ ένα σταθερό σημείο.

Ολοκλήρωσε το look με πολλές στρώσεις από μαύρο mascara για να δώσει περισσότερη ένταση στο βλέμμα.

eyeliner μακιγιάζ

Και είσαι έτοιμη να τραβήξεις τα βλέμματα!

EXTRA TIP: Μη φοβηθείς να δοκιμάσεις το λευκό eyeliner, κάνει τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα.